Per segona vegada en poc de temps, Compromís per Bétera va demanar ahir a la Regidoria de Medi Ambient en el ple municipal que l’empresa que gestiona l’Ecoparc municipal retole de manera adequada cadascun dels contenidors per a indicar on han d’abocar-se les diferents deixalles.

En un ple anterior, el regidor de Medi Ambient, Javier Alapont, a la mateixa demanda de Compromís, es comprometé a posar-se en contacte amb l’empresa que gestiona el servei per traslladar la nostra sol·licitud.

En este ple, la pregunta del regidor de Compromís, Francesc Vila, volia aclarir si efectivament des de la regidoria s’havien fet les gestions corresponents. Alapont contestà amb evasives i desvià el tema. Afirmà que en l’actualitat el servei és el que és, i que amb la propera construcció i ampliació del nou ecoparc s’intentaria pal·liar esta deficiència.

En definitiva, que no donà cap tipus de solució a la caòtica situació que viuen els usuaris quan han d’abocar les diverses deixalles.