dipositspodaCompromís per Bétera presentarà una moció perquè s’aclarisca si l’any que ve tornarà a augmentar el rebut per reciclatge. Este any cada casa del poble ha hagut de pagat quasi 100 €, un augment d’uns 15 € respecte al 2013.

La Junta de Govern del Consorcio Valencia Interior (CVI) proposà la modificació del contracte del projecte de gestió el passat 18 de juliol. Esta modificació suposaria la imputació de costos nous al rebut i, per tant, implicaria la pujada un altre any més de la taxa de residus. La Junta justifica esta proposta de diferents motius: per inversions, per deficiències de la planificació i per la construcció de l’ecoparcs, entre d’altres.

La proposta encara està pendent de ratificar pel Consell General del CVI i, per tant, encara és possible presentar al·legacions i consideracions per part de l’Ajuntament.

Així, la moció proposa que els serveis jurídics i tècnics municipals realitzen un estudi exhaustiu de les repercussions que puga tindre sobre els veïns de Bétera la modificació del contracte. Una vegada acabat l’estudi, també es proposa que es presenten al·legacions i consideracions si es creu oportú.