Tots els grups municipals votaren a favor de la moció presentada per Compromís al passat ple ordinari de febrer gràcies a la qual l’Ajuntament de Bétera insta a les Corts Valencianes i al Consell a que reclament que l’Estat torne el deute de 13.449 milions d’euros que ha adquirit durant 10 anys amb els valencians i valencianes.

Amb esta moció, també se solicita que es cree una Comissió mixta Consell-Corts Valencianes integrada pel Conseller d’Hisenda i un representant de cada Grup Parlamentari de les Corts per a la reclamació d’este deute.

“Tots els informes realitzats, fins i tot per les administracions governades pel PP (la Generalitat o el Ministeri d’Hisenda), evidencien que els valencians som una de les comunitats autònomes pitjor finançades de tot l’Estat”, denuncia Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.