L’equip de govern de Bétera ha anunciat en la comissió informativa celebrada hui que convocarà el pròxim plenari (que ha de debatre els pressupostos i una adjudicació de més de 9 milions d’euros) dilluns 24 de març a les 14 hores al·legant que “l’hora és ideal” i que “per qüestions d’agenda només podia ser de matí”.

Compromís ha manifestat la seua radical oposició a la celebració d’un plenari en este horari perquè “és una falta de sensibilitat i de respecte, primer cap als regidors i regidores que estan treballant, però sobretot cap a la ciutadania, ja que serà difícil que puguen acudir a un ple a eixes hores”.

Compromís ha exigit que se celebre el plenari en un millor moment perquè es votaran dos punts importantíssims per a tots els beterans i beteranes: l’aprovació inicial dels pressuposts per a este any i l’adjudicació, per més de 9 milions d’euros, de la gestió de la recollida de fem, de la neteja viària i de la fracció de poda.

“Són dos temes que s’han de debatre amb la màxima transparència perquè són molt importants per a tots els beterans i beteranes, que tenen dret a conéixer-los”, denuncia Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.