El termini d’inscripció a l’Escola d’Estiu, organitzada des de la regidoria de Serveis Socials, s’iniciava el passat dimarts 27 de maig. Les places eren limitades i, per tant, les places s’adjudicarien per estricte ordre d’inscripció, tal i com apareix a la web de l’ajuntament on es publicà tota la informació relativa al tema.

Per tal de formalitzar correctament la inscripció, els pares i mares havien de presentar la documentació completa, que incloia el pagament d’una taxa i la presentació del rebut de pagament amb la resta de documentació sol·licitada.

Per a sorpresa de molts demandants, el dilluns 26 de maig, un dia abans que s’obrira el termini, algunes persones ja havien anat al banc per a fer el pagament, tot i que el termini encara no estava obert. “Per què hi ha hagut gent que ha tingut accés a esta informació abans del termini anunciat a la web?”, va ser la pregunta que formulà Cristina Alemany en una de les qüestions plantejades en el ple ordinari de juny.

No es pot accedir a un servei en igualtat de condicions si es produïxen filtracions de la informació abans que s’inicie el termini d’inscripció”, afirmà Cristina Alemany.

“Evidentment, cal veure des d’on s’ha filtrat eixa informació i qui ho ha fet i, a més, depurar responsabilitats per evitar que un fet tant escandalós com este torne a passar”, conclou la regidora de Compromís, Cristina Alemany.