La Moció de Compromís per Bétera s’aprova per majoria absoluta.

L’actual equip de govern havia deixat fora als plecs inicials del nou contracte de parcs i jardins l’apertura i tancament dels parcs. Als nous plecs que en breu es presentaran al Ple de l’Ajuntament i que entenem seran els definitius, s’aprovarà aquest nou servei.

Des de Compromís estem segurs que aquest servei de tancament i apertura, afavorirà en molts llocs al descans de veïns i veïnes de zones properes. Els darrers anys, s’han incrementat molt les queixes per sorolls i molèsties, així com la gravetat d’actes vandàlics com els ocasionats al Parc del Calvari o al Parc del Portón els darrers mesos. Llocs que estàn catalogats com a Béns de Rellevància Local.

Aquesta moció persegueix ajudar al descans de veïns i veïnes, així com mantindre ben conservats aquests espais per als usuaris que els utilitzen. La conservació d’estos espais es fa molt complicada sense uns horaris clars d’utilització dels mateixos.

L’Ajuntament de Bétera també haurà d’analitzar i estudiar la possibilitat de procedir a un barrat perimetral per un futur tancament i apertura d’aquelles instal.lacions que des de fa anys està rebent queixes i d’aquelles en les que hi haja viabilitat de fer-ho.