Joano Baudés, regidor de Compromís per Bétera, apel·lant al sentit comú i argumentant que seria raonable esperar a la celebració de la reunió convocada entre l’Ajuntament i la Comunitat de Propietaris Vall de Flors II, aconseguix que s’ajorne el punt relatiu a la desestimació del recurs presentat pels veïns de Vall de Flors II.

En concret, els membres de la comunitat de propietaris recurrien el punt aprovat per PP-UPIB al ple ordinari de maig. El punt incloïa el pagament per part de l’Ajuntament d’una sèrie de despeses de l’urbanització (anteriors a la recepció), però, en canvi, en rebutjava d’altres (enllumenat de carrers, intervenció de cubes en embocs del clavegueram i de la depuradora). L’exclusió del pagament d’estes últimes despeses provocarà la presentació del recurs.

En definitiva, el tema es portarà a ple després de la pròxima reunió entre les dues parts implicades.