Compromís guanya les eleccions en Bétera. 2.671 gràcies!

Compromís per Bétera, amb 2.671 vots (un 22,7%), ha sigut el partit més votat en les eleccions locals. Comptarem amb 6 regidors, els mateixos que tindrà el PP, que ha obtingut 2.512 vots. Mas Camarena-CUBE, amb 1.633 vots, tindrà 3 regidors, els mateixos que el PSOE, amb 1.324 vots. Ciudadanos comptarà amb 2 regidors (1.256 vots) i l’Asamblea Bétera Ciudadana amb 1 regidor (666 vots). Els sis regidors de Compromís per Betera seran Cristina Alemany, Enric Álvarez, Daría Terrádez, Neus Sánchez, Jose Rodado i Raquel Puig. Gràcies a tots i a totes els que heu confiat en nosaltres per a encapçalar el canvia en el nostre poble!

 

 

Arxivat en: General

Comentaris

  1. RAMON diu:

    Bon dia i felicitats pels resultats electorals.
    M’agradaria que poguereu formar gobern i fer fora de l’Ajuntament al PP i al mateix temps netejar el mateix de tota clase de persones enxufades del partit ( amics …).
    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *