El grup municipal presenta una moció per sol·licitar la creació d’una extensió de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) al poble, proposta que apareixia ja al programa electoral de la nostra formació política. Compromís ho exposà al ple ordinari d’octubre, celebrat el dilluns passat.

“La suma de les poblacions de Nàquera, Serra i Bétera és de quasi 31.000 habitants; la nostra conformació demogràfica, amb un percentatge de població jove molt elevat,… evidencien la gran demanda que existiria si s’instal·lara a Bétera una d’estes subseus”, argumentà Joano Baudés al ple.

En concret, la moció planteja sol·licitar a la Conselleria d’Educació la utilització de les aules de l’IES Les Alfàbegues per les vesprades per a impartir les classes de l’OEI. Evidentment, la proposta haurà d’estudiar-se seriosament i veure les implicacions que tindrà per a l’Ajuntament i per a l’IES; busca, també, el recolzament dels Ajuntaments de Nàquera i de Serra que es veuran afavorits si la proposta va endavant.