“Des del convenciment total, hem conformat una candidatura capaç de gestionar l’ajuntament i no dubteu que no ens tremolarà la mà a l’hora de prendre decisions”. Cristina Alemany, candidata a alcaldessa de Compromís per Bétera, pronunciava estes contundents paraules en l’acte de presentació de la llista que encapçala dijous 30 d’abril davant les més de 100 persones assistents.

“No sabem amb exactitud com està l’ajuntament, -va continuar Cristina- encara que ens podem fer una idea. Per això és important donar temps, les coses és difícil solucionar-les en un dia. Però això sí, en quan tinguem clara la situación, ens arromangarem i tirarem endavant el projecte de poble que tenim. Establirem quines són les prioritats, però sense renunciar a cap de les nostres propostes, perquè totes les propostes són fonamentals per al canvi”.

En este acte, en què es presentaren tots els membres de la llista de Compromís per Bétera, van intervindre també els números dos i tres de la candidatura, Enric Álvarez i Daría Terrádez.

“La crisi econòmica ha colpejat sobretot els drets socials, com l’educació, la vivenda o la sanitat. El poble de Bétera ha patit també les conseqüències; la pobresa energètica, la gent que no pot pagar els seus rebuts de serveis bàsics, com l’aigua o la llum, o els xiquets i xiquetes que no tenen garantit el seu desenvolupament com a persona, són exemples molt clars de la degradació de la dignitat”, va repassar Daría Terrádez.

Daría va explicar que, més a més, esta crisi ens ha apartat del sentit democràtic, ens ha apartat de les institucions. “Hem de recuperar els serveis del poble -va reclamar Daría-, hem de garantir la seua gestió pública i també hem de fer un esforç per a tornar a la ciutadania les ganes de participar en la vida pública. Per tot això estem disposats a recuperar eixa dignitat que ens mereixem com a persones que som, i com a poble, i hem de fer-ho el més prompte possible”.

“Estem acostumats a què ens diguen que la gent de Compromís som el futur. Però jo ho tinc molt clar, amb esta llista des de l’1 fins al 26 i amb tot el col·lectiu que hi ha darrere, no som el futur, som el present!”, va proclamar Cristina Alemany.

En este enllaç, teniu la llista completa de Compromís per Bétera.