Compromís ha advertit en reiterades ocasions als plenaris que el repartiment del complement de productivitat que l’Ajuntament de Bétera aplica als seus treballadors és il·legal, a més de no ser objectiu.

Fa uns dies, la Sindicatura de Comptes ens ha donat la raó, ja que afirma que “estos hechos pueden ser constitutivos de responsabilidad contable” en el seu informe anual. Així, la Sindicatura trasllada la documentació al Tribunal de Comptes perquè este determine la responsabilitat comptable.

“La productivitat s’ha de donar amb criteris objectius, en funció del rendiment, d’activitats extraordinàries, d’assistència, de puntualitat, d’implicació…i no com s’adjudica actualment. En uns casos amb criteri lineal i en altres casos a criteri personal de l’alcalde”, denuncia Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.