Compromis per Betera tindrà enllestida en pocs dies la seua samarreta anual, que enguany reproduirà el dibuix que podeu veure damunt d’estes ratlles. Aquest disseny ofereix un quadre divertit i desenfadat de la nostra festa, dividint-la en dos moments: el dia i la nit. Per al dia s’han escollit tres detalls que caracteritzen l’ofrena a la Mare de Déu d’agost:una parella de cossieters que porten una alfàbega, el típic i incombustible tonellet, i la gràcia i l’elegància del ‘peuet’. Pel que fa a la festa per la nit, no podia faltar la figura del cantaor, representant la nit d’albaes. Com a curiositat, destacar que el dibuix del cantaor està inspirat en una foto entranyable d’una de les figures més importants del cant valencia, l’alcoià Evaristo Payà. Els coets, indispensables en la nostra festa, estan representats per la tradicional cordà. Baix de la corda trobem el gos de Sant Roc, amb el tros de pa a la boca, que sembla estar esperant per empomar una femelleta. Per a rematar aquest simpàtic retrat, els dibuixos s’acompanyen d’una versaeta d’albaes. Els més atrevits poden animar-se a cantar-la!!

Podeu reservar les vostres samarretes si escriviu al correu electrònic: compromisbetera@gmail.com