Al passat ple ordinari de febrer, s’aprovà la moció presentada per Compromís que sol·licita la reincorporació dels treballadors i treballadores afectats per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) de VAERSA.

L’ERO fou declarat nul en abril de 2013 pel Tribunal Superior de Justícia de València i va demanar la readmissió dels més de 200 treballadors que es veren afectats.

La proposta fou aprovada per Compromís, PSOE i CUBE, mentre que PP-UPIB-Mas Camarena s’abtingueren en la votació.

“Fa molts anys que esta empresa oferix a la societat valenciana diferents serveis com la protecció i la millora del patrimoni i l’entorn natural, la prevenció d’incendis forestals, l’educació i la sensibilització mediambientals… una tasca fonamental per a la conservació, protecció i divulgació del nostre patrimoni natural”, considera Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.