Els regidors i regidores del Camp de Túria, tercer força política comarcal amb 15 electes, s’han reunit este matí al Parc de Sant Vicent de Llíria per definir els objectius de treball de la comarca. Adjuntem una notícia sobre esta reunió.

Compromís fa entrega de les credencials als regidors i regidores del Camp de Túria

Cristina Alemany i Joano Baudés s’han reunit amb la resta d’electes per definir els objectius comarcals

El grup de nous edils es reuneixen en el parc de Sant Vicent de Llíria per a preparar la nova legislatura.

Este matí, els representants legals de la Coalició Compromís s’han reunit amb els regidors electes per a fer-los entrega de les credencials que la Junta Electoral ha emés per a poder prendre possessió dels seus càrrecs el pròxim dissabte dia 11 en els respectius ajuntaments.

Compromís s’ha convertit estes eleccions locals en la tercera força política a nivell comarcal, així com en nombre de representants institucionals en les diferents corporacions municipals, amb 4 edils a Casinos, 3 a Llíria, 3 a Bétera, 2 a La Pobla de Vallbona i 1 a Riba-roja, Marines i Vilamarxant.

Els regidors electes han realitzat un esmorzar de treball on s’han marcat els objectius organitzatius i de treball per al pròxim període, sent la creació de treball, la situació econòmica i el benestar els eixos prioritaris en què la coalició d’esquerres, verd i valencianista centrarà els seus esforços.

A l’acte ha assistit també el nou diputat autonòmic de Compromís i regidor de Vilamarxant, Juan Ponce, que a partir d’ara serà la veu que el Camp de Túria tindrà al Parlament Valencià per poder trametre propostes i iniciatives encaminades a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de la nostra comarca.