Compromís per Bétera sol·licita, mitjançant una moció, l’exempció a tots els hostalers de la població del pagament de la taxa per la col·locació de taules i cadires a la via pública.

El col·lectiu local de Compromís sensible a les conseqüències que ha provocat sobre este sector tant l’entrada en vigor de la llei antitabac com la situació de crisi econòmica i que està repercutint directament sobre els propietaris d’establiments hostalers i, sensible també a la demanda d’este ampli sector econòmic a Bétera. Ha decidit presentar una moció, per a què es debata pel Ple municipal. Els punts de la moció proposen:

En primer lloc, que l’Ajuntament de Bétera modifique l’ordenança fiscal que obliga al pagament dels propietaris de bars i restaurants de la població per als anys 2011, 2012 i 2013 que desitgen col·locar en la via pública taules i cadires. Esta modificació implicaria que sols es cobrara la taxa de juny a setembre i es condonara el pagament de la resta de mesos de l’any.

En segon lloc, que l’Ajuntament de Bétera permeta la instal·lació de terrasses tancades en la via pública entre els mesos de novembre i maig, sempre amb un estudi previ de viabilitat tant de la policia local com dels tècnics muncipials.
I per últim, tenint el compte que la major part d’estos establiments es troben ubicats al nucli urbà, que l’Ajuntament propose un horari de tancament de les terrasses raonable i revisable en qualsevol moment, si es reben queixes del veïnat.