Compromís presenta dos esmenes d’addició als pressupostos de la Generalitat de 2012 perqué s’inicien les obres del tercer centre d’educació primària i s’augmente la freqüència de pas dels metros.

“És sorprenent que el PP de Bétera no haja pressionat perquè els pressupostos de la Generalitat incloguen alguna inversió per al poble”, denuncia Cristina Alemany.

Compromís per Bétera denuncia l’abandonament sistemàtic que patix any rere any el poble de Bétera en els pressupostos de la Generalitat Valenciana. “No apareix cap inversió directa en els pressupostos del 2012 que beneficie el nostre poble. És sorprenent que el PP de Bétera, que porta des de 2003 governant al nostre poble, no haja pressionat al govern de la Generalitat, també del PP, per a què els pressupostos incloguen alguna inversió per a Bétera”, afirma Cristina Alemany, portaveu del grup municipal de Compromís per Bétera. “Amb estos pressupostos -continua- queda clar que Bétera no és una prioritat per al govern popular de la Generalitat”.

Per tal de corregir estes mancances, Compromís per Bétera ha presentat dos esmenes d’addició als pressupostos de la Generalitat a través del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes en què sol·licita la inclusió de dos projectes per a 2012.

La primera esmena sol·licita incloure el projecte de millora de la Línia 1 del Metro en el tram Bétera-Psiquiàtric. Alemany explica: “Este punt va ser una de les propostes electorals de Compromís per Bétera en les últimes eleccions locals i autonòmiques. A més, fa molts anys que reclamem estes millores. En els últims dos anys i mig, hem presentat 3 mocions i més de 5 preguntes a l’exconseller i a l’actual consellera d’In­fraestructures, per demanar que augmente la freqüència de pas del metro, que cada vegada té més usuaris.”

La segona esmena, destinada a la millora de les infraestructures educatives del poble, sol·licita l’inici de les obres del tercer centre d’educació primària. “En l’actualitat, les infraestructures educatives que té Bétera no són suficients per a cobrir la demanda de places; però el pitjor de tot és que la situació s’agreujarà a mesura que passen els anys. La Conselleria d’Educació té en les seues mans evitar que l’alumnat de Primària curse l’ensenyament obligatori en barracons”, afirma Alemany.