L’equip de govern de l’Ajuntament ens va costar als veïns de Bétera 20.862 euros mensuals durant l’any 2012. L’alcalde va tindre una retribució mitjana de 4.200 euros mensuals, la regidora d’Agricultura i Policia (del PP), que té dedicación exclusiva, 3.300 euros, i el regidor d’Hisenda i Serveis Socials (UPIB), també amb dedicació exclusiva, 3.300 euros. A més, els 8 regidors del PP i la regidora de l’UPIB sense dedicació exclusiva van cobrar 1.118 euros de mitjana mensuals.

Compromís per Bétera va proposar que es rebaixara la partida de retribucions dels regidors de l’Ajuntament en aproximadament un 40%, però PP-UPIB van impedir-ho. “Quan entrem a governar, acomplirem la nostra proposta”, assegura Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.

Podeu consultar totes les retribucions de l’equip de govern i dels regidors de l’oposició en la nostra revista.