Compromís per Bétera ha tornat a demandar, per tercera vegada en un ple, que se senyalitzen de manera correcta i adequada totes aquelles zones verdes en les quals s’ha de realitzar algun tipus de tractaments amb fitosanitaris.

En concret, el dilluns passat pel matí i al llarg de la vesprada, el mateix dia de la celebració del ple ordinari, s’estigué sulfatant tot el Calvari sense senyalitzar-lo correctament. “La llei determina que cal informar amb antelación d’esta faena, però, a més, i el més important de tot, és que el veïnat i el poble en general ha de saber quins productes estan usant-se en cada moment en estos tractaments”, afirmava la portaveu de Compromís, Cristina Alemany.

El Calvari estava tancat, però no hi havia cap cartell informatiu que indicara el producte que s’estava utilitzant, ni quins dies romandria tancar el jardí.