L’equip de govern de l’Ajuntament de Bétera s’ha gastat 17.687 euros en atencions protocolàries en bars i restaurants en 2014. Concretament, alcaldia s’ha gastat 15.762 euros en esta classe d’atencions protocolàries i la regidoria de Festes 1.925 euros. En estes xifres, no hi ha inclosos els gastos de protecció civil, associacions de jubilats i ames de casa, olimpíades matemàtiques i tickets de menjar de les eleccions europees.

Enric Álvarez, regidor de Compromís per Bétera, considera que estos gastos són desproporcionats. “En una època de crisi tan profunda com la que estem vivint i la situació de pobresa de milers dels nostres veïns, no hi ha lloc per a estes alegries festives. Els diners s’haurien de destinar a garantir el benestar dels ciutadans de Bétera en lloc de dedicar-los als ranxos“, denuncia Enric Álvarez.