Font: Betera Informació

Esta és la pimera mesura que ha pres la nova alcaldessa des que va ser investida el passat 13 de juny dins l’àmbit de serveis socials. Divendres passat, la primera regidora de Bétera, Cristina Alemany, acompanyada de membres de l’equip de govern municipal varen parlar amb tècniques de Serveis Socials per conéixer la situació dels menors en situació de risc que estan tractant tot l’any i poder oferir-los, a banda de les activitats pròpies de l’Escola d’Estiu este proper mes de juliol quan comença, el menjar de migdia garantit, també al mes d’agost.

“Vam insistir moltíssim en què foren generoses. Sabem que per a les famílies de Bétera que pitjor estan passant-ho els períodes de vacances són molt complicats, perquè hi ha casos en què no poden garantir menjades en condicions als seus fills i filles”, ha assenyalat Alemany.

També al mes d’agost, en este cas, s’ha associat una activitat lúdica als dinars com és un abonament diari a la Piscina Municipal. Amb esta nova mesura d’emergència social, els menors rebran el dinar que podran compartir en la pròpia piscina o emportar-se’l a casa.

Cristina Alemany ha recalcat que “les persones són la nostra prioritat i sobretot, els més menuts de Bétera, ja que cap xiquet del municipi pot quedar exclós del sistema de benestar“. Per això, el nou Ajuntament i concretament, la nova alcaldessa al capdavant d’esta nova legislatura, acaba de prendre esta nova mesura de caràcter social que  beneficiarà a xiquets i xiquetes de totes les famílies que l’àrea de Serveis Socials del Consistori està tractant per menjar durant els mesos de juliol i agost.

Recordem que el passat 16 de juny es va tancar el termini de presentació d’inscripcions per l’Escola d’estiu enguany a Bétera que tindrà lloc al CEIP Camp de Túria.