El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Bétera ha creat una Escola de Nadal per a xiquets amb risc d’exclusió social del 23 de desembre al 5 de gener. Durant este període els menors treballaran activitats per afavorir la creativitat, l’increment de les habilitats socials i la interacció en el grup d’iguals. El dia 30, gràcies a l’Associació de Propietaris Mas Camarena, visitaran les instal·lacions equestres per gaudir dels animals. El dia 5 els xiquets rebran la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar. Al llarg d’estes vacances els menuts tindran el dinar inclòs per cobrir les necessitats d’alimentació. L’escola ha rebut una subvenció de “la Caixa” i hi participa el grup “A riure”. La regidora de Serveis Socials, Daría Terrádez, espera que “els menors del curs gaudisquen de les activitats i aprenguen jugant amb normalitat”.

Font original: Bétera Informació