Tots els camins rurals de Bétera estan fatal”, així de contundent fou Joano Baudés en la seua intervenció al passat ple ordinari d’agost.

El regidor de Compromís demanà al ple una neteja urgent, sobretot, del camí La Torre i del camí de Montcada, dos camins transitats i que fan perillosa la circulació dels vehicles.

Al mateix ple, la regidora de Compromís, Daría Terrádez, preguntà sobre la pèrdua d’una subvenció destinada precisament al condicionament de camins rurals. Des de l’equip de govern s’explicà que la subvenció no s’havia atorgat, perquè es presentà un dia tard i, per tant, fora del termini marcat. Daría Terrádez afirmà “Bétera ha perdut una oportunitat per intentar millorar l’estat dels camins rurals del municipi, i que tal i com el meu company Joano Baudés ha afirmat al ple d’agost, estan en un estat lamentable”.