Compromís pregunta sobre la desaparició d’un dels contenidors de vidre del Camí Paterna

Al torn de precs i preguntes del ple ordinari de setembre, Daría Terrádez va preguntar a la regidora de Medi Ambient, Gloria Campomanes (Mas Camarena-Torre en Conill), “on està el contenidor verd (de vidre) de la Nostra Plaça que porta dos o tres setmanes desaparegut”.

A esta pregunta, la regidora del partit Mas Camarena-Torre en Conill va respondre: “No tengo ni idea dónde està, es la primera noticia que tengo que ha desaparecido el contenedor” i va continuar indicant que es prendrà tot l’interés per saber on està.

Daría Terrádez va continuar la intervenció i va indicar que per a tot el nucli de població, el Camí Paterna, només hi havia dos contenidors de vidre (un ha desaparegut) i un contenidor de cartró i paper. A més, Daría insistí en saber si el contenidor s’havia reubicat en una altra zona del terme.