Enric Àlvarez prendrà possessió com a regidor de Compromís per Bétera en el pròxim plenari ordinari que se celebra dilluns 1 de desembre. Enric rellevarà Francesc Vila, que ha deixat el càrrec per raons personals i familiars. Compromís per Bétera vol agrair-li a Francesc les hores dedicades, l’esforç realitzat i la faena desenvolupada.

Enric entra en l’última fase d’esta legislatura, però amb la vista ja posada en les pròximes eleccions: “Anem a treballar de valent per dissenyar una alternativa política austera, transparent i pensada per millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de Bétera. A més, anem a fer un gran esforç perquè els veïns i el teixit social de Bétera ens ajude a preparar el programa electoral”, explica.

El nou regidor s’enorgulleix de poder representar “un col·lectiu de gent de procedències diverses, cohesionat i amb molta il·lusió“.