Cristina Alemany, actual portaveu de Compromís per Bétera, s’ha presentat a les Primàries municipals per encapçalar de nou la candidatura perquè, tal com ella mateixa assenyala, vol “continuar treballant pel projecte esperançador que posàrem en marxa en les eleccions anteriors”.

“Si em presente és perquè crec profundament en el que suposa Compromís: la unió de l’esquerra, del valencianisme i de l’ecologisme, i a més, perquè considere que fins ara és l’únic projecte a nivell local que pot acabar, i acabarà, amb l’hegemonia del Partit Popular i dels seus eterns socis de govern, l’UPIB”, reivindica Cristina.

En la carta de presentació de la seua candidatura, fa un llistat de la resta de raons que li han fet donar el pas de presentar-se a les primàries: “perquè crec en Compromís com a única eina transformadora del poble en què visc, treballe i desenvolupe la meua activitat política des de sempre. Perquè vull fer política d’una manera que fins ara mai s’ha vist en Bétera, allunyada de l’amiguisme, del favoritisme, de l’opacitat i perquè vull donar un aire nou i fresc a l’administració local, la més propera al ciutadà, des del respecte, la transparència, la convivència i, sobretot, la sensatesa”.