compromis3.22.10 compromis2.22.10

“L’acollida que està tenint la campanya Nosaltres paguem, nosaltres decidim entre els veïns i veïnes de Bétera està sent molt positiva, la gent té molt clar quines haurien de ser les prioritats en la confecció dels pressuposts per al 2014”, explica Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.

Persones de totes les edats s’acosten a les taules per rebre informació sobre Nosaltres paguem, nosaltres decidim i aportar idees per als pressuposts. També la campanya per via telemàtica està tenint èxit. Diàriament es reben al correu propostes de tot tipus en l’espai web habilitat expressament per a la campanya.

Els veïns i veïnes estan decidits a participar i utilitzen tots els espais que des del col·lectiu de Compromís s’ofereixen a la ciutadania perquè la seua veu s’escolte per primera vegada en el nostre municipi”, apunta Alemany.

“És una idea innovadora -continúa Alemany-. Cap altre partit en la història de la política municipal de Bétera havia proposat la participació d’una manera tant directa en la confecció dels pressuposts. PP-UPIB-Mas Camarena han d’escoltar la veu de la ciutadania, la gent se’ns acosta i proposa idees molt viables, mesures que es poden introduir perfectament als pressuposts, sols fa falta voluntat política dels tres partits que governen”, descriu Alemany.

Des del col·lectiu s’anima a la participació i es recorda que quasevol persona a partir dels 16 anys pot aportar idees.