> Gràcies a totes les persones que han confiat en nosaltres!

Gràcies a la confiança que han dipositat 945 persones en Bétera, Compromís-Primavera Europea es convertix en la tercera força política municipal en estes eleccions, quasi amb el 12% del total de vots emesos.

La Coalició Compromís aconseguix per primera vegada un representant en les institucions europees. Jordi Sebastià serà l’eurodiputat que ens representarà i que posarà cara i veu als valencians i valencianes, i defensarà els nostres interessos.

Els resultats de les Eleccions al Parlament Europeu evidencien un clar càstig al PP i al PSOE en Bétera, ja que tots dos partits han perdut una quantitat considerable de vots respecte a les anteriors eleccions celebrades l’any 2009.

El PP ha perdut més de la meitat dels vots respecte a les anteriors eleccions. Ha passat d’obtindre 4.627 vots l’any 2009 a solament 2.072 en estes. El PSOE tampoc ha arribat a la meitat dels votants de les passades eleccions, de 2.609 en l’any 2009 a únicament 1.164 en les de diumenge 25 de maig.

“Estos resultats deixen clar que la ciutadania ha volgut posar fi a l’etapa del bipartidisme imperant que no ha fet res per solucionar els problemes provocats per la crisi-estafa”, explica Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.

Compromís considera que els desastrosos resultats del PP en tota Espanya i en el nostre poble en particular són una gran notícia per a la democràcia. El PP ha perdut el 55% dels vots en Bétera respecte a les eleccions anteriors. “Ens alegrem especialment de l’espectacular batacada d’un partit que ha saquejat les entitats financeres valencianes fins a fer-les desaparèixer i deixar sense estalvis moltes famílies pobres, que està implicat en una gran quantitat de casos de corrupció, que ha degradat els serveis públics essencials com l’educació i la sanitat, i que ha situat el nivell moral de la política sota mínims“, subratlla Cristina Alemany.