TORRE EN CONILL I MAS CAMARENA DISPOSARAN DE DOS MÀQUINES AGRANADORES AMB XOFERS I PEONS. LES RESTANTS 26 URBANITZACIONS DE BÉTERA DISPOSARAN D’UNA SOLA MÀQUINA AMB UN XOFER I UN PEÓ PER A TOTES.

Les principals millores al contracte es voran reflectides en les urbanitzacions de Mas Camarena i Torre en Conill. Cadascuna d’aquestes urbanitzacions disposaran d’una màquina i una persona netejant cada dia els seus carrers. Per contra, i no ens sembla gens bé, la resta de les 26 urbanitzacions (Montesano, La Masia, Vall de Flors, Pinares, ….) on resideixen uns 4.600 habitants, sols disposaran d’una màquina i un peó per a totes. Sols pels temps de desplaçament d’anada i tornada, calculem que aquestes urbanitzacions es netejaran com a molt una o, en sort, dos vegades al mes.

NO ESPERÀVEM MENYS D’UNS PLECS REDACTATS PER UN ENGINYER CONDEMNAT I INHABILITAT PELS DELICTES DE MALVERSACIÓ, PREVARICACIÓ I FALSEDAT DOCUMENTAL.

Què Elia Verdevio haja permés que els plecs més importants de Bétera amb un pressupost inicial de 24.756.769,6 € per vuit anys, hagen passat per les mans d’aquest enginyer ens sembla un fet gravíssim. Els informes falsos d’este enginyer foren imprescindibles per a desviar diners d’ajudes a ONG cap a empreses d’una trama corrupta (Cas Blasco) del Partit Popular. A més, ens semblen profundament criticables moltes de les mides que es posaran en marxa en aquest nou contracte.