PER CONTRA, MOLT PROMPTE FINALITZEN ELS TREBALLS EN ELS 47.500 METRES QUADRATS DE VORERES DE TORRE EN CONILL.

El nucli urbà de Bétera, Montesano i moltes altres urbanitzacions, requereixen una actuació urgent i extraordinària en mobilitat. Anar amb xiquets o gent gran per Bétera s’ha convertit en un autèntic periple que et lleva les ganes d’anar caminant o de passejar pel poble. Compromís ha presentat al Pla de Mobilitat que encara està redactant-se (serem l’últim poble de la comarca en acabar-lo) una gran quantitat de propostes. Moltes d’elles hagueren pogut estar acabades o en marxa durant aquesta legislatura, on recordem, s’han disposat d’ingents quantitats de diners per gastar.

En canvi, l’Ajuntament de Bétera ja quasi ha finalitzat els treballs als 47.500 m² de voreres de Torre en Conill. Voreres que en molts trams presentaven una imatge adequada, encara que en altres és cert que s’havien deteriorat per les obres d’unifamiliars (en connectar a les xarxes públiques) i en xicotets trams presentaven un estat defectuós. Les obres han tingut un cost de 538.000 € i han utilitzat unes noves resines més resistents que l’actual pintura. Així i tot, es tracta d’unes voreres caríssimes de mantenir amb un cost mitjà de 50.000 € anuals.

L’ELIANA, LA POBLA DE VALLBONA, LLÍRIA O RIBA-ROJA APOSTEN PER UNA BONA MOBILITAT I HAN FET ACTUACIONS MILIONÀRIES PER TOT EL TERME.

Aquesta legislatura ha estat en la que més inversions s’han fet arreu de tota València en mobilitat. Sols cal vore la progressió en València ciutat, però és el que el mateix ha passat en tots els pobles que ens rodegen d’una grandària aproximada a Bétera. Els pobles i ciutat veïns estan apostant decididament pels trajectes a peu i per la correcta adequació de les seues voreres, així com per un transport més sostenible amb projectes ambiciosos a tots els nuclis poblacionals i urbanitzacions. A Bétera, podem afirmar que sols Torre en Conill ha focalitzat estes inversions.