Compromís per Bétera ha presentat una moció perquè el carrer Colom passe a denominar-se Manolo el Morquero ja que este és el carrer on ha residit quasi tota la seua vida i, a més, és un dels que formen part del recorregut de les alfàbegues del dia 15 d’agost.

Manuel Campos Carrasco, Manolo el Morquero, és la persona que ha propiciat que les alfàbegues siguen hui el que definix a Bétera. Fou qui féu créixer les alfàbegues a “alçades increïblement majestuoses, només ell sabia com fer d’estes plantes quasi un monument”, declara Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.

Gràcies a la dedicació de Manolo el Morquero, el nom de Bétera és conegut no sols al nostre territori sinó també en l’àmbit internacional, i el nostre poble i les seues tradicions apareix cada 15 d’agost en molts mitjans de comunicació nacionals i internacionals.

“Per això entenem que una forma de mostrar el nostre agraïment i respecte a este home tenaç i treballador és fer-li un homenatge. I el millor homenatge possible per perpetuar la seua memòria a pesar dels anys i demostrar-li el reconeixement i l’afecte que es mereix és dedicar-li un carrer”, diu Cristina Alemany.